Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. július 14., szerda

Tanfolyam - 3.

Alig vártam a mai napot!!! Ma volt Gina tanfolyamának 3. napja. Csak annyit mondhatok, hogy ez is zseniális volt!!! Hirtelen rám tört a kétségbeesés, hogy már csak két alkalom van hátra! Annyira élvezem, hogy már most sajnálattal gondolok arra, hogy vége lesz.
Ma a szabadon szövést tanultuk. Nagyon érdekes és nagyon mutatós technika! Szuper volt! A fantáziám pedig már beindult.... Csak egy kicsivel lennének hosszabbak a napok! ;-)


Köszönöm Gina!4 megjegyzés:

 1. Nagyon szuper lett a másik is, kíváncsian várom, hogy teljesen kész legyen !
  Örülök, hogy ez is tetszett, megy majd a mél a jövő hetiről.

  VálaszTörlés
 2. ó már megint milyen szépeket csináltál! A végén még kedvet kapok a foltoskodáshoz :D (Csak hol kapható hozzá türelem, meg precizitás? :D)

  VálaszTörlés
 3. Nekem is nagyon tetszik, ügyes vagy!

  VálaszTörlés