Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. július 18., vasárnap

Rendszeres olvasók

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki rendszeresen olvas engem. Ez nekem nagyon nagy dolog. Rettentő jó érzés, hogy ismeretlenül (egyelőre) is kiváncsiak vagytok rám, a munkáimra. Nagy lökést ad egy kezdő foltvarrónak, aki még csak próbálgatja a szárnyait! Szóval nagyon nagy megtiszteltetésnek veszem és nagyon köszönöm. Remélem érdemesnek találtok majd az elkövetkezőkben is. Igyekezni fogok! ;-)

5 megjegyzés:

 1. Jövök hozzád rendszeresen. Tetszenek a munkáid.

  VálaszTörlés
 2. Agibo köszönöm!

  Gina neked is köszönöm. Neked még külön is! :-))

  VálaszTörlés
 3. Már most is szépséges dolgok készülnek a kezed között! :o) További sok sikert kívánok neked!

  VálaszTörlés