Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. július 16., péntek

Tanfolyami anyag befejezve (majdnem)

Nagyon tetszik ez a szabadon szövés technika (is). Nagyon vártam, hogy már nekiláthassak. Ebéd után legkisebbem aludt, a nagyok a nagy meleg elől a tévé előtt találtak menedéket. Mit lehet csinálni ilyenkor, ami minimális mozgással és izzadással jár. Na meg csönddel, hiszen a kicsi alszik! Én meg nekiláttam...
Végül futót csináltam belőle. Nagyon tetszik és megy is a lakásunk színeihez. Még a hátlap hiányzik róla. Közben már azon agyalok, hogy milyen mintát csináljak legközelebb. Nagyon jó technika!!!


13 megjegyzés:

 1. Már amikor először feltetted is nézegettem, mert olyan izgalmas ez a technika, és már akkor sem tudtam eldönteni, hogy melyik is tetszik jobban, a világos közepű, vagy a zöld közepű, de úgy látom neked sem, így a legjobb, a kettő együtt :D

  VálaszTörlés
 2. Ez a technika miatt lett két színű! De nem is tudtam volna választani :-))

  VálaszTörlés
 3. Annyira jó lett, nagyon boldog vagyok :))

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szuper lett!! Nekem is az egyik kedvenc technikám!!

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm bruercsi! Nagyon jól esik a dicséret a Nagyoktól!

  VálaszTörlés
 6. Nagyok? Kire gondolsz? Ginára? Akkor jól gondolod!!! :))

  VálaszTörlés
 7. Jaj! Most jövök rá, hogy, amit írtam esetleg bántó lehet másnak! Távol áll tőlem bárkit bántani, de Ginát biztos lehet nagynak nevezni... :)))
  Ugye senki lelkébe nem gázoltam??

  VálaszTörlés
 8. :-))))
  Azért mostanában tettek itt látogatást "komoly" foltvarrók. Akik már évek óta csinálják és csodák kerülnek ki a kezeik közül. Megbántani nem is szánkészom senkit!!!! Sőt! Szeretnék egyszer majd én is ilyen-olyan csodákat csinálni...és nem megbántani senkit!

  VálaszTörlés
 9. Én nem régen kezdtem a foltvarást, és csak most bukkantam erre a tecnikára. Gina hívta föl a figelmemet a te művedre. Nagyon mutatós. Minta is van hozzá valahol? Gratulálok!
  €dit

  VálaszTörlés
 10. Szia!
  Írj egy emilt és leírom, amit tudok a témában! :-)

  VálaszTörlés
 11. Köszi

  takacsfeketeedit@t-online.hu

  nézd meg a blogomat is ha van kedved:
  editfoltmuhelye.blogspot.com

  €dit

  VálaszTörlés
 12. Szia! Ez a technika foglalkoztat engem is mostanában.Szeretnék róla többet megtudni.A mintákat nem értem.Csak úgy ahogy gondolom úgy kell vágni.Örülnék ha adnál néhány tippet vagy sablont.Nagyon köszönöm előre is.

  piri33orama@gmail.com

  VálaszTörlés