Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. július 20., kedd

Ki kellett próbálnom

Nekem is ki kellett próbálnom ezt a pikk-pakk zárat. Tényleg pikk-pakk! :-) Bevallom gondolkodtam rajta egy ideig, de amikor kitaláltam, hogy hogyan "kell" összevarrni (számomra) a legegyszerűbben, akkor már pikk-pakk ment!
Ezek a próba darabok. Jó móka!

4 megjegyzés:

 1. És milyen kis helyesek !
  Milyen bátran kombináltad az anyagokat, nekem az a bajom, hogy bátortalan vagyok a mintást-mintással kombinálni, pedig olyan jól tudnak kinézni!

  VálaszTörlés
 2. Köszi!
  Valaki majd biztosan örül neki! ;-)

  VálaszTörlés
 3. Jóóóó lett!
  A blogomon találsz jó kis tutorialt erről, esetleg skubizd meg!! :)

  VálaszTörlés
 4. Megnéztem! Köszi! Lehet megpróbálom úgyis, aztán levonom a tanulságot, hogy melyik a könnyebb!

  VálaszTörlés