Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. július 10., szombat

Babaház és neszi

Tanfolyamon tanult Tilda neszit próbáltam ma meg itthon, újra. Gondoltam menni fog ez nekem. Applikálhatnékom és hímezhetnékem is volt, így a neszeszer ilyen díszítést kapott. Egy régi farmernadrágból készült. A zipzár bevarrása azért gondot okozott. Elsőre tragédia lett, szét kellett bontani, de aztán sikerült. Na nem lett tökéletes, csak elfogadható. Ezt még meg kell újra kérdeznem a mesteremtől! :-) Na és gyakorolni!


5 megjegyzés:

 1. Ez inkább így tökéletes! A tökéletlenségétől szeretni való! Imádom!:)

  VálaszTörlés
 2. Megelőztek, én is azt akartam mondani, hogy imádom :-), de ettől még tényleg imádom, azok a kis virágok az ablakban...

  VálaszTörlés
 3. Nagyon-nagyon köszönöm Lányok!!! :-))))

  VálaszTörlés
 4. Nagyon helyes lett ! Hozd el és megnézzük, mi a baj a cipzárral.

  VálaszTörlés