Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. július 3., szombat

Miazmás

Még mindig a tanfolyam hatása alatt vagyok és igéretet tettem, hogy befejezem az ott elkezdett dolgokat. Neki is láttam. Rakosgattam a blokkokat ide, rakosgattam oda.
Nem mondom, hogy nem tetszett, de nem fogott meg. Nem ragadott magával. Ezért inkább úgy döntöttem, hogy kisebb egységekből díszpárnákat fogok csinálni. Legalábbis most ez a terv.... Aztán majd még meglátjuk! :-))

Megosztanám veletek a kertben lelt csodáimat is! Kaktuszaim újabb felvonása! gyönyörűségesen virágzanak. Rendületlenül pompáznak. Íme:


1 megjegyzés:

  1. Kaktuszok a szívem csücskei :) Gyűjtöttem őket. Több mint 100 félém volt, darabra csak az isten tudja. Aztán elmentem kollégiumba...anyám nem egy kertész zseni...a ciklámen gyűjteményemmel együtt elhaláloztak kezei között...
    Most, hogy pesti lettem, helyem nincs...
    De pár darab azért van kaktuszból :) Ciklámennek sajnos egész évben meleg a lakás.

    VálaszTörlés