Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. július 23., péntek

Tanfolyam 4.

Csillag technikát tanultunk. nagyon élveztem és most volt egy kis idő fecserészni is. Gina fantasztikus tanár, erről már írtam és bevallom főleg őmiatta jelentkeztem erre a tanfolyamra. DE! Megemlíteném a tanulótársakat is. Annyira aranyosak, hogy nagyon nagyon fogom sajnálni, ha már nem találkozunk többet. Sajnos egyikőjük sem blogerina, így még csak figyelemmel sem tudom kísérni a további munkásságaikat. Pedig nagyon szépeket csinálnak!!! Képeket majd később teszek fel, mert még álmodnom kell, hogy hogyanis fejezzem be.
Ginánál vannak nagyon jó fotók!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése