Oldalak


Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. július 24., szombat

Díjat kaptam

Díjat kaptam Kaccattól!
Nagyon megtisztelő! Innen is nagyon köszönöm!
Pár hónapja még nem gondoltam volna, hogy egyszer hozzám is elér ez a díj! :-) Most viszont zavarban vagyok, mert nemigazán tudom, hogy mit is csináljak... Írnom kell 7 dolgot magamtól. Ez meglesz! Ígérem. De vajon kinek adjam tovább??? Hiszen a legtöbb blogerina (akiket olvasok) már bizony megkapta ezt a díjat és a kör előbb utóbb bezárul. Megbántani sem szeretnék vele senkit. Én bátortalanul, de Nekik küldeném tovább. Nem is tudom, hány embernek kellene...

Köszönöm Kaccat, hogy rám gondoltál. A 7 dolog magamról pedig majd később ;-)


2 megjegyzés:

  1. Nagyon szívesen :-)
    igazán kreatív vagy, úgyhogy 100%-ban megérdemled :-)

    VálaszTörlés
  2. Fúúú, gratulálok! Nagyon komoly már a blogod, sok szép munka van rajta és sok követő! Puszi!

    VálaszTörlés